Esab Rogue ES 180i PRO PFC kaukosäädinvalmius

598,00 

Rogue Esite

https://www.esab.fi/fi/fi/rogue/index.cfm

Tuotetunnus (SKU): 0700500078 Osasto:
  • Kaukosäädin 6m tähän koneeseen 190€
  • Tässä koneessa PFCtoiminto (Power Factor Correction, tehokertoimen korjaus). PFC on elektroninen piiri, joka takaa maksimaalisen
    tehon ja minimoi tehohäviön. Sen avulla on mahdollista hitsata keskimäärin 25 prosenttia korkeammalla hitsausvirralla 16 A:n sulakkeilla suojatuissa virtapiireissä

Rogue on vankka ja kestävä virtalähde ammattihitsaajalle. Koneen hitsaussuorituskyky ja luotettavuus ovat huippuluokkaa, kiitos uusimman korkean suorituskyvyn tehoelektroniikan ja digitaalisen ohjauksen, jotka takaavat tarkan ja yhdenmukaisen valokaaren.

Rogue tarjoaa hitsaukseen vakaata tasavirtaa, jolla voidaan hitsata erilaisia metalleja, kuten seostettua ja seostamatonta terästä, ruostumatonta terästä ja valurautaa. Kaaripaine-ja kuuma-aloitusasetukset ovat säädettävissä ja auttavat käyttäjää löytämään työlle oikean valokaaren. Digitaalinen mikroprosessori ohjaa kaikkia toimintoja tarkasti ja takaa luokkansa parhaan hitsaussuorituskyvyn koneen virta-alueella. Rogueta voidaan käyttää jopa 4,0 mm:n paksuisten puikkojen kanssa.

Rogue suoriutuu helposti TIG -hitsauksesta Lift TIG -aloituksella. Varusta virtalähde TIG-pistoolilla, jossa on kiinteä kaasuventtiili, säätimellä ja kaasupullolla, niin olet valmis hitsaamaan seostamatonta tai ruostumatonta terästä hitsauslisäaineilla tai ilman niitä.

 

Ominaisuudet

Kaukosäätövalmius

Kaukosäädin + 190€

  • Erinomaiset valokaariominaisuudet –tasaista ja vakaata suorituskykyä.
  • Generaattorikäyttö –toimii myös generaattorin kanssa (suositus 7 kW).
  • Helppo käyttää –säädä hitsausvirta ja hitsaa erinomaisin tuloksin.
  • Käytännöllinen rakenne –tekee virtalähteen kantamisesta helppoa, joten sitä voidaan käyttää lähes millä tahansa työmaalla.
  • Vankka rakenne –pajaan ja työmaalle suunniteltu IP23S-luokan rakenne.
  • PFC takaa vakaan valokaaren, joka sietää virran vaihtelua pitkilläkin, jopa 100 metrin, jatkojohdoilla (vain PRO-versio).

 

Paino 10 kg (kilogramma)