Migatronic RallyMig 161i Monimenetelmähitsauskone

 

MIG/MAG, MMA, TIG – kaikki yhdessä
RallyMIG 161i on kätevä ja monipuolinen kannettava hitsauslaite. Se on pienikokoinen monitoimikone, joka on suunniteltu ensisijaisesti MIG-hitsaukseen mutta myös MMA-hitsaukseen. RallyMIG 161i on moderni yksivaiheinen 230 V:n invertterikone, joka sopii sekä työpajassa että paikan päällä tapahtuvaan hitsaukseen.
Takuu 2v.

Synerginen MIG-hitsaus
RallyMIG 161i on hitsausvalmis, kun MIG-prosessi on valittu digitaalisessa ohjauspaneelissa ja langan ja kaasun yhdistelmä on valittu. Kytketään virta, painetaan liipaisinta ja aloitetaan hitsaus. Synergisessä MIG-hitsauksessa hitsausparametrit voidaan asettaa pelkästään yhden säätönupin tai ergonomisella poltinkahvalla olevan virransäätömoduulin (lisävaruste) avulla. Kätevässä polttimessa on 360 asteen käännettävä joutsenkaula, joka vähentää virheiden vaaraa. Laitteessa on jokaiseen hitsaustehtävään sopiva ohjelma. Sillä voidaan muun muassa käyttää puhdasta hiilidioksidia tai argonia suojakaasuna ja 5-kiloista lankakelaa hitsaukseen tai MIG-juottoon.

Virtalähde: RallyMIG 161i
Verkkojännite: 1×230 V
Sulake: 16 A
Virta-alue: 20-160 A
Kuormitettavuus MIG 20°C: 160 A 40%
145 A 60%
135 A 100%
Suojaluokka: IP 23
Tyhjäkäyntijännite: 75 V
Mitat (P × L × K, cm): 45 x 23 x 37
Paino: 13 kg
Standardi: EN 60974-1/-1

Laite on hitsausvalmis
RallyMIG 161i -laitteessa on PFC (Power Factor Correction eli tehokertoimen korjaus). PFC:n avulla voi hitsata pitkillä virtajohdoilla ainoastaan 16 A:n sulakkeella. Vaihdettava napaisuus täytelangoilla tapahtuvaa kaasutonta hitsausta varten on myös vakiotoimintona laitteessa.

MMA-hitsaus ja lisätoiminnot
MMA-hitsausta käytetään usein ulkohitsaustöissä, jolloin suojakaasun käyttö ei ole mahdollista. RallyMIG 161i hitsaa useimmat enintään 3,2-millimetriset hitsauspuikot. Lisätoimintoja ovat aloituspulssi ja kaaren hallinta.

Kustomoi hitsauslaitteesi
RallyMIG 161i -laitteeseen on saatavilla useita lisävarusteita, kuten vaunu, poltinkahvan säätömoduuli hitsausvirran säätämiseen, eripituisia hitsauspuikkokaapeleita ja TIG-poltin, jonka kahvassa on kaasuventtiili, joka mahdollistaa yksinkertaisen TIG-raapaisusytytyksen.

Paino 18 kg (kilogramma)