Esab Mig Rustler EM 280C PRO

2 300,00 

Esite:

 

Tuotetunnus (SKU): 0448280890 Osasto:

Toimitusaika 1vk

Kätevänkokoiset Rustler MIG PRO -hitsauskoneet ovat varma valinta yleisimpiin hitsaustehtäviin. Näissä uusimmalla invertteri-teknologialla varustetuissa koneissa yhdistyvät pieni energiankulutus ja optimoitu hitsausteho.

Rustler on valmis yleisimpien perusmateriaalien hitsaamiseen seostamattomalle teräkselle, ruostumattomalle teräkselle, alumiinille, kaarijuotolle ja täytelangalle optimoiduilla ohjelmilla. Tasainen langansyöttö saadaan aikaan kestävällä ja luotettavalla 4WD-syöttömekanismilla. Synerginen malli mahdollistaa käytön asettamalla materiaalin paksuuden niin, että saavutetaan täydellisesti tasapainotetut hitsausparametrit, jolloin myös vähemmän kokeneet hitsaajat voivat tuottaa ihanteellista hitsausjälkeä.

Luotettavaa kotelointia parantaa entisestään joustava lisävarusteiden säilytysjärjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat säilyttää ja suojata lisätyökaluja tarpeen mukaan. Muita ominaisuuksia ovat tarkastusikkuna, sisältä valaistu lankatila, polttimen pidike ja työympäristön tekeminen tehokkaaksi ja mukavaksi kaapelin hallinnan avulla.

Hitsain M36 4m

Paino 60 kg (kilogramma)